Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011.11.03.
12:16

Írta: pornolover

Kezdjük a castinggal !

Természetesen nem ezzel a casting videóval indult be Michelle karrierje, mint sok Pierre Woodmanes lánynak, viszont a Ddfprod egyik sajátossága volt, hogy a castin videókat is feltette a weblapjára, ebben a 2002-es videóban szerepel a mi kedvenc Vad Katink.

Levetkőzés, cicimarkolászás, és punci széthúzás.

2 komment

Címkék: gonzo casting mezítlábas

A bejegyzés trackback címe:

https://michellewild.blog.hu/api/trackback/id/tr553350203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2011.11.08. 15:13:06

Végülis ki fedezte fel Michelle-t,Woodman/Ddfprod vagy a Kovi,mert ő magának tudja be a sikert,nemrég azt nyilatkozta hogy nála van egy castingon készült fotó amit senkinek nem mutat meg(vajon mi lehet rajta olyan különleges mert kb. úgy nézhet ki rajta mint ezen a felvételen.)

curt 2011.11.08. 15:45:01

Jó kérdés. Kovi azt írja a most megjelent könyvében, hogy Misi jelentkezett nála és határozta el hogy sztár lesz.
Első filmjének a Splendor of hellet tartja, de az imdb szerint az általam feltöltött Chess gambit datálódik a 2000-es évre.
A woodmanes dogot kizárnám, esetleg a ddfprod is lehet még a képben pont talán a fenti casting videóval és kovi akarja elvinni a pálmát, hogy ő fedezte fel ... habár a videó 2002-es és már hosszú hajjal szerepel rajta. Egy casting nem jelenti azt a ddfprodnál hogy még befutttlan a csaj, ugyanúgy megkasztingolják a már befuttatot sztárokat is smink nélkül, amik tök jók szoktak lenni.
Szóval én Kovira tippelnék, és kiváncsi lennék arra a képre amit említesz.
süti beállítások módosítása