Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011.11.05.
10:14

Írta: pornolover

Dominatrix chess gambit

Michelle Wild első filmje felfedezőjétől Kovitól származik. Számomra kissé unalmasak a Kovi filmek, mert mindegyikbe próbál valami sztorit belevinni az öreg,ebben is sakkbábukként is kúrnak a szereplők, ami szerintem inkább vicces mint művészi.

Na de attól még a mi kis Misink első filmje, melyben análozik szájába élveznek és minden amit elvárhatunk egy klassz kis filmtől, csak azok a díszletek, zene meg kosztümök nem lennének ... Minden jelenetben kap spermát a szájába, van amelyikben meg is "dipizik" szegényt, azért ez egy elsőfilmes kislánynak nem semmi lehetett. Néhol leszbizik is egy picit és minden jelenetben több lánnyal szerepel együtt, biztos Kovi mester nem engedte még, hogy egyedül vigye el a jelenetet, pedig aztán később ...

Itt még (akkor művésznevén Ginger Jones) Pirner Alma volt a főszereplő, aki azóta már celeb lett és tánciskolát nyitott, ahol erotikus táncot oktat. Itt még fiatal lánykaként ő szerepel a dvd borítón is, de közös jelenetben is kapja Michelle-el. Másik kedvencem Dora Venter (Gál Melinda) is ebben az időben kezdte, az utolsó jelenetben ő is együtt kapja Misinkkel. Úgy tudom már ős is befejezte az ipart, de később is sokszor forgattak együtt Misivel. Magyar szereplő még Vécsey Melinda,Nikki Montana,Orsi Shine,Jessica Mark

 

 

 

Egy rendőrkocsi előtt baszatja meg magát Michelle egy másik kicsit túlsminkelt csajjal, talán picit túl sokat szopják a gumibotot a scene-ben, egy nagyon picit leszbiznek, de szigorúan semmi ass-to-mouth nincs ! Egy nagyon picit meganálozzák, a végén pedig ő fogadja a spriccet természetesen az egészet szájba.

Legjobb jelenet : A végén a cumswap Nikki Montana-val, ami után még egy picit smárolnak, majd Nikki orrába visszafolyik az anyag, mivel fejjel lefelé van.
Béna : A lakkruhás rendőr és a gumibot szopása
 

Ebben a jelenetben szerepel közösen Michelle Pirner Almával, aki itt még igen csak hardcore-ban nyomatja. Hát valahol el kellett neki is kezdenie, mielőtt a Tv2 aktívjában szerepelne ... Szóval itt megint kosztümök, arcfestések dögivel, de leglább Misi fehér harisnyás lábujjait szopogatja a faszi 3 másodpercig. Sajnos Kovi mindíg csak jelzés értékkel vite bele a foot fetisht a filmjeibe ...

Itt is kb. annyi a fétis, hogy Choky Ice nyalogatja a magas sarkú szandál sarkát, meg harisnyában vannak a lányok. Michelle-t alig dugják a jelenet háromnegyed részéig, aztán ott kap egy pár perces double penetrationt. A cumshot a hosszú hajú faszitól jön, szokásos állon lecsorgós, mellre engedős, de azért a másikat is megkóstolja Pirner Alma melléről. Szerintem soha nem vállalt az Alma anált, itt sem engedi meg.

Legjobb jelenet : Egyértelműen a lábujjszopásos scene, amiben közben ujjazák őt.
Béna : Minek kellett a harisnya ????

 


Egy kis gangbang a harmadik jelenetben. Misinket elrabolja egy motoros banda, ahol aztán alaposan ellátják a baját. Sajnos nálam ebben a jelenetben jobb volt Vécsey Melinda, már csak azért is mert őt dugják meg DP-ben amit simán befogad, majd a végén is ő kapja a spriccet, amit mondjuk átköp Michelle szájába, és smárolnak egy picit. Talán később még egy-két filmben szerepelnek együtt, de a csaj inkább Rocco-nál csinálta meg a szerencséjét :)

Legjobb jelenet : Amikor Melindát ketten basszák egy seggbe egy pedig puniba.
Béna : A történet felvezetése, és amikor Melinda semmit nem csinál, csak felügyeli őket ...

 

Az utolsó jelenet a legjobb a filmben, már csak a plusz mellékszerelők miatt is. A sztori szerint Misi egy sakktáblán (!) játssza a fekete királynőt, akit aztán jól elraknak. Minden előjáték nélkül beleül elég kemény lovaglós análozásba kezd, amiben segít neki Dora Venter is, mellsimogatással - nyalással. Eközben a másik párosban Jessica Markot dugják egyelőre puniba, de a későbbi karrierje során vállalt természetesen merészebb dolgokat is. Michele igen sokáig lovagol fenéklyukában a farokkal, aztán kicsit smárol Jessicával miközben őt még mindíg dugják, majd jön egy átlagos DP Dora Venternek. A cumshotok bazijók brutális nagy adagok arcra szájba szembe, mindenhová Misi át is köp egy picit Jessica szájába belőle.

 

Értékelés : 3/5

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: lesbian anál szájbaélvezés doublepenetration cumswap

A bejegyzés trackback címe:

https://michellewild.blog.hu/api/trackback/id/tr583355284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása