Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011.11.08.
22:05

Írta: pornolover

Intrique and pleasure

Ebben a 2001-es filmben már Michelle-t teszik meg második számúnak a borítón és két teljes 1 on 1 jelenetet is kap a filmben. Magyarok közül sokan szerepelnek a filmben Misin kívül is; Orsi Shine aka Britney, Király Kata leszbizik egyet Petra Shorttal, az ekkor még fiatal, mára már elég gáz Mandy Brighttal egy másik említésre sem érdemes vörös csajszival. Közülük talán Király Kata a jó bőr, kár hogy Egerházy Zsanetthez hasonlóan nem vállalt hardcore-t soha. Misivel viszont van közös leszbi jelenete, de erről majd később ... Aranyos csaj még talán az utolsó jelentben Lily akit Steve Holmes rak meg Orsi Shine segítségével . Lilly az aki talán az egyik leghangosabb vonyítást kiáltotta miközben Pierre jól meg seggbekasztingolta őt :)

 


Nem nagyon csípem mikor Michelle ezzel a faszival szerepel, pedig sokszor összerakják őket . Harisnyában és szexi ruhában csinálják meg őt több pózban is, de a jelenet nagy részét a beleülős análozás teszi ki, miközben Misink többször is közli a kamerának hogy "fákmí". Ráadásul a jelenetet elrontja egy picit a cselekmény ami a dugás közben folyik -  a sztori szerint míg Michelle kint baszatja magát, kirabolják őket ? vagy vmi hasonló. Egy-két pici gape jelenet van a scene-ben az anál során, azátn gyorsan jön vágással persze a cumshot, ami elpazarolva nem Misi szájába, hanem mellé csorog.

Legjobb jelenet : Az alulról análozás során mikor a kamerába néz, az nem olyan rossz és a cici alatti ruhája is fasza.
Béna : A faszikám "alászinkronizált "nyögése elég béna
 


A fenti jelenettel ellentétben amikor Steve Holmes-al szerepelnek együtt valahogy még azt is elhiszem hogy élvezik a dugást. Az öreg román csávó a nagy farokkal az - tudjátok. Néha ő vonszolja keresztül a csajokat fél pesten egy láncra verve :) Szóval elég sok változatos pózban kúrja meg egy irodában Misit, miután szépen végignyalogatta a mellbimbójait és szopatta őt. Az análozás sem maradhat ki ha Steve Holmes a képbe kerül, nagy farkának épp a végét teszi be Michelle-nek és nem rest utána megnyaldosni a kitágult lyukat sem. A teljes cumshot a szájba megy, amit utána még visszaköpve szopogat Kati, sajnos nem mutatják meg mi lett a cuccal, de remélem nem köpte ki :)
 

 

Értékelés : 3/5

 

Videók hamarosan !

Szólj hozzá!

Címkék: anál szájbaélvezés

A bejegyzés trackback címe:

https://michellewild.blog.hu/api/trackback/id/tr443364611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása