Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011.12.08.
08:53

Írta: pornolover

Barely Legal 29

A mostanában már javában százhuszadik rész felett járó sorozat már a Hustler szárnyai alatt készült, habár simán Magyarországon forgatták szerintem. A cím kicsit csalóka, mert "Épphogy legális"; Misink már 22 éves tapasztalt csaj volt, jó pár filmmel a háta mögött, de azért még belefér ...

Egy klassz kis szabadtéri hármas jelenetet kapott, benne minden földi jóval, de erről majd később. A sorozat és a film tulajdonképpen egy válogatás, habár nem láttam a filmet, de szerintem közbünső sztori nélkül. Egyetlen magyar lány talán a filmben még Tiffany Diamond aki egyidős Katival.

 Egy remek kis outdoor scene-t hozott össze Misi két barátjával Choky Ice-al és Juhász Ferivel (Frank Gunnal). A történettel nem sokat szaroznak, Misi egy kis kerti lakba hívja csokisjeget, aki nyalni falni és ujjazni kezdi őt. Fenéklyuk ujjazás is van, ami után persze vágás lesz, ebben az időben még vigyáztak a higiéniára, gondolom egyből ujjat fertőtlenítettek, manapság ezt a fenékujjazást egy torokba való lenyomással duplázták volna meg, és ami ott kijön nyál szétkenték volna a csaj arcán. Na de ne álmodozzunk! Back to 2003. Hamarosan megérkezik Frankie a pincér, aki Edward Nortont megszégyenítő tehetséggel eljátssza, hogy leönti magát . Persze Katink azonnal kezelésbe is eszi őt, majd jön egy kis dupla fasszopás, nyalás, és mehet az action. Basszák őt előlről, hátulról, majd egy remek kis dpben teljesedik ki a jelenet. Imádom ahogy ebben Kati rámozog a két faszra, kizárt dolog, hogy ezt ne élvezze. Látszik, hogy élvezik, mindhárman. Egy marha jó kis szájba spricc a vége, két teljes adagot befogad és a maradékot jó szokás szerint lenyalja.
Legjobb jelenet : A double penetration bazijó - tökéletes az összhang.
Béna : A férfiak "szinészkedése"
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: anál szájbaélvezés doublepenetration dupla fasszopás

A bejegyzés trackback címe:

https://michellewild.blog.hu/api/trackback/id/tr723447381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása