Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2012.02.02.
08:09

Írta: pornolover

Fetish and Magic

Kisebb szünet után ismét folytatjuk Michelle Wild filmjeinek kivesézését. 2001-ben járunk Kovi épp elemében van, megy a biznisz, egy évre rá megnyeri a legjobb rendezői Pornó Oscart is (Splendor of hell - szintén Misi film). Ruhák, sminkek, díszletek, minden ami kell, Michelle a négy jelenet mindegyikében szerepel, melyek mindegyike valamennyire gruppen scene, nincs 1on1 sehol. Na de nézzük a szetteket és a szereplőket  részletesen :

 

Dina Pearl:1993 (!)-tól tíz évig volt aktív. Főleg Private filmek sztárja volt, itt már lassan pályája végéhez közeledik. Melinda Vecsey, akit már régebben is dícsértem, kurva jó csaj, ebben a jelenetben is - 2005-ben ő is abbahagyta a szakmát. Egy elég perverz scene ez az első, Leslie Taylor mindenféle bőr cuccokban, szopálarcban, meg bőrgatyában feszít (ki emlékszik a Szigorúan Titkos c. filmre : "Savanyúkáposzta van a bőrgatyámban" :)) Szabadtéren zajlik a jelenet, egy istálló udvarban. Leslie hátán (!) megérkezik Dina, majd pinanyalás, csizmaszopás és jön Misink egy szekéren, amit a másik két szereplő húz. Mondtam hogy extrém !

Michelle a szettben igazán csak pár percig aktív amíg a szokásos back-cowgirl-ben lovagol, egyébként csak asszisztál a dugásokhoz földi érő bőr ruhájában. Ostorával csapkod, vagy simogatja a két szőkeséget. Ők sem viszik túlzásba a szexet, a szekér tetején (öregem...) rakják meg Melindát, miközben análba dildózza őt Dina. A cumshotot is a két lány fogadja, amit aztán ráköpnek Kati piros csizmájára.

Legjobb jelenet : Talán a cumshot Katink lábára, amit lenyalogatnak.

Béna : Lehet hogy ez 10 éve menő volt, de most inkább már nevetünk a kösztümökön, meg a kifestésen, meg az egészen ...

 

 

Cony Ferrara talán még ma is aktív, persze már totális Plázacicává operáltatta magát a 10 év során. Itt Misivel egy szettben teszi meg őket Steve Hooper. A jelenet érdekessége, hogy egy nagy projektoros kivetítőn a háttérben megy kinagyítva a jelenet - elég érdekes így. Misink csak vaginálisan kap fütyit, Cony-t análozzák meg egy nagyon picit a vége felé. A cumshot viszont rakétakilövés, brutálisan, szegény faszi kb. gyűjtögette ezt egy hétig tuti !

Legjobb jelenet : A szájba élvezés csillagos ötös !

Béna : Nem nagy szám az egész sok vágással, elég átlagos .

 

 

Veronika Sinclair talán még Misinél is nagyobb, de picit lógós melleivel kiváló társa Katinak ebben a jelenetben. A háttér egy picit giccses csak, felfújt piros léggömbök :)
Mindíg meglepődöm hogy milyen elképzelése volt Kovinak a Fétis témakörről, talán 10 éve még így gondolkodtam én is már nem melékszem, ma már kicsit fura azt nézni hogy egy paradicsomokkal teli kádban ül Katink és a csizmasarkáról szopogaták a paradicsomlét. A főszereplő faszi ARANY színű ingben van, és lakktangában nyomja az ipart. Végre már Misi is kap egy nem túl kemény análozást, majd egy közepes cumshotot, de az egész jelenet a ruhák, meg az egész helyszín miatt nekem felejthető ...

Legjobb jelenet : Végre már seggbe rakják, de semmi extra

Béna : Piros lufi díszek ? Paradicsom a kádban ????

 
 

 

Agnes Fodor nem sok filmben szerepelt, kis magyar szőkeség, Cindy Kay-nek pedig ha lehet még kevesebb, nem sok infót találtam róluk. Már rég nem praktizálnak természetesen. Van itt minden, markolók, olajoshordók, lobogó tűz, a szex kicsit már másodlagos. Misink kap egy alapos DP-t majd egy szuper nagy lassított (természetesen) szájbagecizést. Nem is tudok többet erről írni.

Legjobb jelenet : A dp és a cumshot egész fasza

Béna : Ilyen környezetben ma már kicsit vicces a pornó.

 
 
 

 

 

1 komment

Címkék: anál szájbaélvezés rendezte:kovi :fetishmagic

A bejegyzés trackback címe:

https://michellewild.blog.hu/api/trackback/id/tr984049976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KKKKKKKKK 2012.02.05. 12:35:17

Emlékszem még régen a private goldon láttam ezt, de annyira röhejes volt, hogy még kiverni se tudtam.
süti beállítások módosítása