Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011.11.28.
15:01

Írta: pornolover

Lust Tango in Paris

Még mindíg 2001-ben járunk, ez a remek kis film is Kovi munkája, mint ebben az évben szerintem majdnem mind amiben Misink szerepelt. A megjelentető a Private, a film pedig egy kifejezetten klassz kis mozi, sztorival, mindennel. 128 perc alatt 7 (!) jelenet forog, ami nem semmi, ebből kettőt visz el Michelle Wild és elöljáróban mondom, mindkettő remek kis anál scene, köztük ez egyik kedvencem a fürdőszobás jelenet Steve Holmes-al.

Főszereplő talán nincs is szinte mindenki két jelenetet visz, itt van természetesen Dora Venter akit nem győzök dícsérni milyen jó kis csaj, Veronica Sinclair, akiről alig találni vmit a neten, inkább olasz piacra forgatott, Amanda Twice, Mercedes, Cathy és Mia Stone nevekkel szerepelnek még csajok, de a lényeg a mi kis Misink, akinek ebben az évben talán ez lett a legklasszabb mozija.

 

Máris a második jelenetben megmutatják Misiék, milyen is egy igazi dugás a fürdőben. Itt partnere Steve Holmes, aki szerintem jó "színész" jól össze tudnak dolgozni Misivel. Szerencsére VÉGRE ! teljesen meztelen van Kati, semmi bizarr fétis ruha, vagy cipő, így láthatunk sok szép meztelen talpas jelenetet is tőle. Steve pincérként érkezik és egy kis előjáték után máris a tárgyra térnek, pici franciázás, majd hátulról adagolja Misit, majd ugyanez megy az öltöző asztalon is ahol végig fogja közben Kati talpait, hát én is így tennék ! Aztán letelepülnek a földre és mehet az análozás. Misi háttal ül neki bele, majd felteszi a lábait Steve térdére teszi és így lovagolja meg. (ez egy általunk kivitelezhetetlen figura, már többször is próbáltuk megvalósítani, de akrobatikus mozgás kell hozzá). A végén természetesen egy szép nagy cumshotot fogad be Michelle amit lenyalogat hosszasan.

Legjobb jelenet : Hihetetlenül klassz a hátulról beleülök a faszba segglyukkal póz, ez mindíg kikészít, Misink nagyon profin csinálja
Béna: Nincs, az egyik kedvenc jelenetem ez.

 
 
 

 A hetedik jelenetben szinte ugyanez a jelenetsor folytatódik, partnere a férjét játssza a filmben. A faszi szerencsére szeret feneket nyalni (hozzám hasonlóan) ezt többször meg is teszi a jelenetben. Oldalról és lovagló pózban is bassza Misit, majd megpróbálják ők is a "háttal beleülős térdre talpat anál" pózt, de nem nagyon megy, talán azért mert csúszik a harisnya talpa. A srác többször belenyal aktus közben is Kati fenekébe, jól is teszi a mázlista rohadék ! Aztán a végére csak sikerül análoznia egész vadul, néhol még egy kis gape jelenetet is felfedezhetünk, ahol szépen kitágul Katink ánusza. A rejtély az utolsó jelenetrész, melyben pont nem látni, hogy análba teszi-e, mert ha igen, akkor itt végre meglett egy Ass to mouth, de attól tartok az csak punci volt. Mindenesetre szép a cumshot, melyből a bimbókra is kerül, természetesen Misi onnan is vissza nyalogatja.

Legjobb jelenet: A backcowgirl-anal itt is kurva jó, és remélem a végén a spricc egy seggből-szájba akció volt :)
Béna:  Ruha nélkül lett volna az igazi !

 

 
 

Szólj hozzá!

Címkék: anál szájbaélvezés mezítlábas rendezte:kovi f.dean

A bejegyzés trackback címe:

https://michellewild.blog.hu/api/trackback/id/tr33418743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása